БНР Портал

Радио Пловдив

РУДБОКС
Wittshell отново в Пловдив Audio
17 April 2014 - 9:58:56

Днес в пловдивския клуб Мармалад ще гостува Wittshell - млад музикант от Кьолн – Германия. Той ще се качи на сцената точно 23:00 часа за да представи парчетата от предстоящия си албум и да изпълни класически хитове на супер звезди от поп и рок музиката. В страната си е известен с това, че е един от търсените беквокали за концертите на супер звезди като Лиона Люис, Джо Лин Търнър и Тони Кристи, бил е подгряващ изпълнител на концерта на Ерик Бърдън от The Animals. Освен китарист и певец Wittshell е и композитор. Неговия първи албум се казва Journey (Пътешествие) записан е в Канада и миксиран Калифорния в сътрудничество със супер продуцента Sylvia Massy, носителка на награди Грами и работила над албумите на такива групи и изпълнители като Johnny Cash, Aerosmith, Prince, Seal и Julio Iglesias. Германия е страна с много възможности, но защо Wittshell избра Канада за да запише първия си албум, от нашия разговор тук.

 
Георги Христов с два концерта в Пловдив Audio
5 July 2012 - 12:53:46

След години отсъствие Георги Христов отново гостува на пловдивска сцена, като този път той ще бъде специален гост на концерта „Една италианска нощ в Пловидв”. Концертът ще се проведе този петък, 6 юли, от 21:00 часа на сцената на Античния театър. Пред пловдивската публика Георги Христов ще изпълни, някои от най-големите си хитове. След концерти из цялата страна това лято Георги Христов ще се завърне отново за свой самостоятелен концерт в Пловдив след средата на септември. Тук може да чуете интервюто на Милко Петров с Георги Христов:

 
Една италинска нощ в Пловдив Audio
4 July 2012 - 12:59:02

Ако не можете да отидете до Италия - тя ще дойде при вас - на 6 юли 2012 г. от 21 ч. на Античен театър - Пловдив. Италианска атмосфера в шоу-концерт с музика, емоции и италиански привкус. Италия ще бъде представена от певците Алекс Реа, Силвия Паньи, Салваторе Страно и Джандоменико Анелино, както и от италианския актьор-мим Алберто Лонгони с неговите скечове. Почетен гост ще бъде известният български певец Георги Христов, който ще изпее някои от най-известните си песни. Домакини ще бъдат момичетата от „Трио сопрано“, които ще подгреят с изпълнения на класически оперни арии в модерни аранжименти. Те ще бъдат и очарователните водещи на шоуто. Събитието е под патронажа на Италианския културен институт в София. Повече подробности за концерта "Една италианска нощ в Пловдив" може да научите тук от разговора Милко Петров с Даниела Танева от Show Projects:

 
Още в Рудбокс
  Wittshell отново в Пловдив
  Георги Христов с два концерта в Пловдив
  Една италинска нощ в Пловдив
  Александър Леков и Евелин Демирев представят „Move” в "Конюшните на цяря"
  Мирослава Кацарова представя новия си албум Vuelvo al sur
  Ренегат подари безплатен албум на феновете за 10-тия си рожден ден
  Free Style тръгна на турне в страната
  Росица Кирилова ще радва своята публика с три нови албума
  Automatic Flowers представят Пловдив в "23 ½ h Rock It Marathon"
  Турнето на Графа минава и през Пловдив
  “No time to play” е заглавието на дебютния албум на пловдивската група Free Style

Новини

 
 
 
 
Дейности

 
 
 
 
Реклама

 
Радио Пловдив

 
 
 
Радиопрограми

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Радио България

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


© 2010 Българско национално радио. Телефон за контакт: 032 - 60 58 58. Designed by BSH

Protected by Copyscape DMCA Copyright Detector
.