БНР Портал

Радио Пловдив

Чети Новините, Слушай Радио Пловдив...

Осем осъдени след протестите в Пловдив
17 February 2014 - 10:07:57
ОБНОВЕНА: 16:02:36

Четири обвинителни акта е внесла в съда Районна прокуратура за безредиците в града на 14 февруари. Други четирима са осъдени по Указа за борба с дребното хулиганство.Обвинения в грубо нарушаване на обществения ред имат Тони Тонев и Камелия Иванова, а Денислав Велчев от София е обвинен за това че заедно с други, които не са разкрити,е счупил прозорци на офис и на сладкарницата на „Джумая джамия.

Срещу Мартин Демирев от Варна е повдигнато обвинение за кражба на три кутии цигари,както и за непристойни действия. Тук очевидно става дума за нападнатия павилион за цигари и вестници на бул. „Цар Борис Трети", което стана причина за сблъсък на част от протестиращите и полицията. Четиримата са се признали за виновни и са поискали да сключат споразумение. Така Тони Тонев и Камелия Иванова получават 6 месеца затвор условно, 1 година и 2 месеца условно е присъдата за Денислав Велчев, а 8 месеца за Мартин Демирев.

Други четирима са осъдени по реда на Указа за борба с дребното хулиганство.Един е с наказание задържане в поделенията на МВР за 2 денонощия,на други двама е наложена глоба по 400 лв., а на четвъртия глоба от 300 лв.

Автор: Радио ПловдивКоментари (0)

Име
E-mail (Няма да се публикува)
Заглавие
Коментар
;-) :-) :-D :-( :-o :-O B-) :oops: :-[] :-P

 

Новини

 
 
 
 
Дейности

 
 
 
 
Реклама

 
Радио Пловдив

 
 
 
Радиопрограми

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Радио България

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


© 2010 Българско национално радио. Телефон за контакт: 032 - 60 58 58. Designed by BSH

Protected by Copyscape DMCA Copyright Detector
.