БНР Портал

Радио Пловдив

ВЕСТНИЦИТЕ В ПЛОВДИВ

Вестниците в Пловдив на 17 април
17 April 2014 - 8:49:21

Бившият активист на „Новото време” Апостол Коларов открит мъртъв в хотел „Бордо” – пише в. „Марица”. Дясната ръка на Румен Анастасов-Козела имал дългове, полицията рови ъндърграунда. Бизнесменът, който се занимава с търговия със злато, е бил прострелян в главата. До него лежи пистолет. На място е пристигнала експертна група от РПУ-то и съдебен лекар. На този етап по тялото не са открити следи от насилие. Коларов не е оставил и предсмъртно писмо. Апостол Коларов-Тольо преди години бе близък до пловдивския хотелиер Румен Анастасов-Козела. Тольо държеше кафенето пред хотел „България”, а също така и ресторант срещу хотела. Основна версия за трагедията е самоубийство. Малцина обаче вярват, че Тольо е посегнал сам на живота си. В публичното пространство се коментира, че Коларов имал много дългова, а напоследък бизнесът му не вървял. Преди години Коларов бе изкушен и от политиката. Той бе водач на листата за общински съветници на партия „Новото време” на местните избори през 2007 година – припомня изданието.

Кметът Тотев печели окончателно в съда 30-милионния заем – съобщава приложението на „24 часа” и „Труд” „Твоят ден”. Върховният административен съд отхвърли окончателно жалбата на областния управител Венцислав Каймаканов, с която атакува решението на общинския съвет за теглене на 30 млн. лв. заем от градската управа. 5-членен състав се е произнесъл в полза на кметската администрация. Съдебната сага и играта на котка и мишка между кмет и областен управител продължи близо година. Кметът не коментира решението, което е в негова полза. Пред него обаче стои още една бариера – за да изтегли парите, е нужно разрешение на правителството, което още го няма – отбелязва изданието.

В новия си брой вестник „Акцент” разкрива ексклузивни подробности от срещата между Бойко Борисов и партийния електорат на ГЕРБ в община „Родопи”. На нея кметът, известен с прякора си Жозефината, се изкарал финансов гуру и най-добрия кмет от партията на Борисов. Разбира се, той не пропуснал да се оплаче и от опозицията, която секна едноличното управление на Спасов.
Атанас Узунов провали важен турнир за младите ни надежди в тениса, пише „Акцент”. За да покаже колко е голям, бившият рефер отряза ТК „Локомотив” от предварително обещаните им пари за турнир от сериите „Фючърс”, който можеше да роди новия Григор Димитров – отбелязва изданието.ОЩЕ ОТ ВЕСТНИЦИТЕ В ПЛОВДИВ
  Вестниците в Пловдив на 22 април
  Вестниците в Пловдив на 17 април
  Вестниците в Пловдив на 16 април 2014 година
  Вестниците в Пловдив на 15 април 2014 година
  Вестниците в Пловдив на 14 април
  Вестниците в Пловдив на 11 април 2014 г.
  Вестниците в Пловдив на 10 април 2014 година
  Вестниците в Пловдив на 9 април
  Вестниците в Пловдив на 8 април
  Вестниците в Пловдив на 7 април 2014 година
  Вестниците в Пловдив на 4 април
  Вестниците в Пловдив на 3 април 2014 година
  Вестниците в Пловдив на 2 април 2014 година
  Вестниците в Пловдив на 1 април
  Вестниците в Пловдив на 31 март
  Вестниците в Пловдив на 28 март 2014 година
  Вестниците в Пловдив на 27 март 2014 година
  Вестниците в Пловдив на 26 март
  Вестниците в Пловдив на 25 март
  Вестниците в Пловдив на 24 март
  Вестниците в Пловдив на 21 март
  Вестниците в Пловдив на 20 март 2014 година
  Вестниците в Пловдив на 19 март
  Вестниците в Пловдив на 18 март
  Вестниците в Пловдив на 17 март
  Вестниците в Пловдив на 14 март
  Вестниците в Пловдив на 13 март
  Вестниците в Пловдив на 12 март
  Вестниците в Пловдив на 11 март
  Вестниците в Пловдив на 10 март 2014 година

Новини

 
 
 
 
Дейности

 
 
 
 
Реклама

 
Радио Пловдив

 
 
 
Радиопрограми

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Радио България

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


© 2010 Българско национално радио. Телефон за контакт: 032 - 60 58 58. Designed by BSH

Protected by Copyscape DMCA Copyright Detector
.