БНР Портал

Радио Пловдив

ВЕСТНИЦИТЕ В ПЛОВДИВ

Вестниците в Пловдив на 3 април 2014 година
3 April 2014 - 6:59:20

До 1 милион лева загуби покривам на месец в панаира, заявява в интервю за Марица собственикът Георги Гергов, който е градски и областен председател на БСП Пловдив. Панаирът е губещ – има 5.5 милиона лева приходи годишно, а разходите са над 11 милиона, разбираме от интервюто. Гергов казва, че продължава да държи фирмата, защото била негова емблема. На политическите въпроси лидерът на БСП Пловдив отговаря, че основен противник на левицата е ГЕРБ, макар че се питал каква партия е – дясна, популистка или милиционерска. По повод изключването на президента Георги Първанов от БСП Гергов казва, че истерията около името му са направили журналистите. Няма как да късат жива плът от БСП и ти да ме питаш защо сме го изключили, заявява пред репортера на Марица Гергов. По повод местната власт в Пловдив той посочва, че следващият кмет ще е социалист, защото се е нагледал на дясно управление.

Полицай преби деца на пътя, МВР мълчи 6 месеца, извежда във водещ материал данни от свое разследване Марица. Инцидентът е станал на пътя Пловдив – Асеновград край металургичния комбинат в средата на октомври миналата година, когато служителят на 6 РПУ Пловдив Георги Петков и още двама мъже спират кола, в която се возили 13-годишните братовчеди от Куклен Сали и Хакан и тримата пребиват момчетата. Полицаят тихомълком е преместен на работа в 4 районно в София, за да се забави дисциплинарното производство, разкрива Марица. Децата още са в шок от преживяното, четем още във вестника.

Твоят ден – Окончателно: Деца без карти в рейса ще се таксуват, е водещата тема. Родителите трябва да вземат безплатни карти за децата си до 7 години, за да пътуват без пари в градския транспорт. В противен случай ще бъдат таксувани с лев или сваляни от автобуса, обяснява зам.-кметът Александър Държиков.

Отново към Марица – 4 фирми продължават в битката за новите светофари. Транспортният проект, финансиран от ЕС с 44 милиона лева, продължава да предизвиква невиждана еуфория в средите на бизнеса. 11 консорциума, предимно с чуждо участие, са подали оферти в общината за третата и последна поръчка по него – изграждане на Център за управление на трафика. Допуснати до напреварата са четири от тях, съобщава пред Марица ръководителят на проекта.

И като потвърждение на интервюто със собственика на панаира Гергов водещата тема на страницата „Репортер” на изданието е – Винария 2014 – слаба ракия. Основните играчи в бранша биха отбой на изложението, това е прецедент в 22-годишната история на форума за лозарство и винарство. Като причина за отлива се посочват високите наеми за щандовете на изложението, разбираме от Марица.ОЩЕ ОТ ВЕСТНИЦИТЕ В ПЛОВДИВ
  Вестниците в Пловдив на 22 април
  Вестниците в Пловдив на 17 април
  Вестниците в Пловдив на 16 април 2014 година
  Вестниците в Пловдив на 15 април 2014 година
  Вестниците в Пловдив на 14 април
  Вестниците в Пловдив на 11 април 2014 г.
  Вестниците в Пловдив на 10 април 2014 година
  Вестниците в Пловдив на 9 април
  Вестниците в Пловдив на 8 април
  Вестниците в Пловдив на 7 април 2014 година
  Вестниците в Пловдив на 4 април
  Вестниците в Пловдив на 3 април 2014 година
  Вестниците в Пловдив на 2 април 2014 година
  Вестниците в Пловдив на 1 април
  Вестниците в Пловдив на 31 март
  Вестниците в Пловдив на 28 март 2014 година
  Вестниците в Пловдив на 27 март 2014 година
  Вестниците в Пловдив на 26 март
  Вестниците в Пловдив на 25 март
  Вестниците в Пловдив на 24 март
  Вестниците в Пловдив на 21 март
  Вестниците в Пловдив на 20 март 2014 година
  Вестниците в Пловдив на 19 март
  Вестниците в Пловдив на 18 март
  Вестниците в Пловдив на 17 март
  Вестниците в Пловдив на 14 март
  Вестниците в Пловдив на 13 март
  Вестниците в Пловдив на 12 март
  Вестниците в Пловдив на 11 март
  Вестниците в Пловдив на 10 март 2014 година

Новини

 
 
 
 
Дейности

 
 
 
 
Реклама

 
Радио Пловдив

 
 
 
Радиопрограми

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Радио България

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


© 2010 Българско национално радио. Телефон за контакт: 032 - 60 58 58. Designed by BSH

Protected by Copyscape DMCA Copyright Detector
.