БНР Портал

Радио Пловдив

ВЕСТНИЦИТЕ В ПЛОВДИВ

Вестниците в Пловдив на 18 март
18 March 2014 - 8:09:44

Нов скандал в детската градина с отровеното мляко. 20 бона изчезнали с фалшиви кочани от целодневна детска градина „Слънце”в Асеновград – пише в. „Марица”, като подчертава че новият скандал гръмна дни след мистерията с мишата отрова в храната на децата. Парите са събрани от родителите като такси за присъствие в градината, но не са отчетени като приход в хазната на Асеновград. Това потвърди финансов одит на общината, стартирал дни преди скандала със синьото мляко – разкрива изданието. При проверката екипът на общината е засякъл кочани с фактури, които изобщо не отговарят на официалните бланки. Документите били без печат на детската градина, потвърди шефката на хуманитарната дирекция Величка Стойчева. Обяснения за ситуацията не дават нито директорката Лидия Захариева, нито завеждащата административната служба в забавачката Таня Пенелова, която се оказа в болнични от вчера до края на март. Сред персонала на детската градина от години има сложни отношения, които провокират напрежение и инциденти като този със замърсеното мляко.

Арестуваха кола на общинска фирма „Чистота” с мъртвопиян шофьор – съобщава „Марица”. Ръководен кадър в общинското предприятие е заловен да кара пиян до козирката. Николай Тупаров е спрян за проверка от патрул на Пътна полиция-Пазарджик. Тестът с дрегер показал солидно количество погълнат алкохол. Служителят е свален от автомобила, а катаджиите задържали превозното средство. Инцидентът е станал преди две седмици, но досега е бил пазен като фирмена тайна в „Чистота”. Директорът на предприятието Иван Стоянов потвърди за инцидента, но отказа да назове името на нарушителя. Провинилият се отговорник е уволнен. За такива нарушения наказваме безкомпромисно – увери Стоянов. Служебната кола е била засечена с джипиес на предприятието да препуска извън Пловдив към Пазарджик. Пияният отговорник не е дал обяснения защо тръгнал в тази посока.

Пловдив е най-красивият град на България. Кметът Иван Тотев получи наградата и поиска от премиера Пламен Орешарски пари за довършването на спортната зала, известна като Колодрума – пише приложението „Твоят ден”. На церемонията директно от микрофона кметът Иван Тотев призова регионалния министър Десислава Терзиева да улесни със законодателни промени кметовете, които в момента изпитват проблеми с ремонта на стари сгради, които не са общинска собственост. Орешарски е отговорил на кмета, че има насрочена среща с пловдивски депутати, които лобират за залата.ОЩЕ ОТ ВЕСТНИЦИТЕ В ПЛОВДИВ
  Вестниците в Пловдив на 22 април
  Вестниците в Пловдив на 17 април
  Вестниците в Пловдив на 16 април 2014 година
  Вестниците в Пловдив на 15 април 2014 година
  Вестниците в Пловдив на 14 април
  Вестниците в Пловдив на 11 април 2014 г.
  Вестниците в Пловдив на 10 април 2014 година
  Вестниците в Пловдив на 9 април
  Вестниците в Пловдив на 8 април
  Вестниците в Пловдив на 7 април 2014 година
  Вестниците в Пловдив на 4 април
  Вестниците в Пловдив на 3 април 2014 година
  Вестниците в Пловдив на 2 април 2014 година
  Вестниците в Пловдив на 1 април
  Вестниците в Пловдив на 31 март
  Вестниците в Пловдив на 28 март 2014 година
  Вестниците в Пловдив на 27 март 2014 година
  Вестниците в Пловдив на 26 март
  Вестниците в Пловдив на 25 март
  Вестниците в Пловдив на 24 март
  Вестниците в Пловдив на 21 март
  Вестниците в Пловдив на 20 март 2014 година
  Вестниците в Пловдив на 19 март
  Вестниците в Пловдив на 18 март
  Вестниците в Пловдив на 17 март
  Вестниците в Пловдив на 14 март
  Вестниците в Пловдив на 13 март
  Вестниците в Пловдив на 12 март
  Вестниците в Пловдив на 11 март
  Вестниците в Пловдив на 10 март 2014 година

Новини

 
 
 
 
Дейности

 
 
 
 
Реклама

 
Радио Пловдив

 
 
 
Радиопрограми

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Радио България

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


© 2010 Българско национално радио. Телефон за контакт: 032 - 60 58 58. Designed by BSH

Protected by Copyscape DMCA Copyright Detector
.