БНР Портал

Радио Пловдив

Чети Новините, Слушай Радио Пловдив...

Празник за естети тази вечер в Радио Пловдив
22 April 2014 - 8:25:59
ОБНОВЕНА: 13:52:41

Великденски концерт „One ballad night” на един от водещите джазови изпълнители у нас певеца Петър Салчев, тази вечер ще събере почитатели в Първо студио на Радио Пловдив от 19 часа.

„Няколко мига светло съпреживяване. Откраднато време, в което да чуем душите си”. Така най-синтезирано може да се обобщи посланието на „One ballad night”.

Проектът, който се роди преди две години в Пловдив, се радва на творческа жизненост и спечели сърцата на публиката и във Варна, Русе, Добрич, София, Бургас. В него са включени някои от най-популярните баладични теми като My funny Valentine, How deep is the ocean, Slow hot wind, Amapola.

Освен Петър Салчев – вокал, в проекта участват и Мирослав Турийски – пиано, Петър Момчев – саксофон, Георги Илиев – китара, Александър Леков – контрабас, Емил Пехливанов – ударни.

Концертът в Пловдив е в дните на Светлата седмица и това не е случайно. «Искаме да вдъхнем топлина и надежда на хората, че след трудните дни, в които напоследък живеем, ще дойдат и добрите времена” –казва Петър Салчев.

Автор: Радио ПловдивКоментари (0)

Име
E-mail (Няма да се публикува)
Заглавие
Коментар
;-) :-) :-D :-( :-o :-O B-) :oops: :-[] :-P

 

Новини

 
 
 
 
Дейности

 
 
 
 
Реклама

 
Радио Пловдив

 
 
 
Радиопрограми

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Радио България

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


© 2010 Българско национално радио. Телефон за контакт: 032 - 60 58 58. Designed by BSH

Protected by Copyscape DMCA Copyright Detector
.